Ta Evercate offline med externa lektioner

Digitalt är lösningen på mycket, men inte allt. Externa lektioner låter er följa upp det som även sker utanför Evercate. Exempelvis en genomgång i butik, eller en inköpt kurs för alla chefer.

Det vore naivt att tro att digitalt är lösningen på allt. Det gäller utbildning och information också.

Att följa dina användares status i Evercate har aldrig varit ett problem, men vad händer när ni vill dokumentera att de deltagit på ett event, eller gjort en kurs som köpts in av en leverantör utanför Evercate? Det kan röra sig om en praktiskt genomgång i butik, eller en inköpt kurs som alla chefer måste gå.

Med externa lektioner kan du nu enkelt skapa en "lektion" som sker utanför Evercate. Du kan skapa events, registrera användare på dem och sen följa deras status. Eller om du hellre undviker att göra allt det där själv så kan du låta användarna registrera sig själva till framtida event och sen låta dem, någon ansvarig för eventet eller en teamleader rapportera dem som klara efteråt.

Allt du behöver göra är att skapa en ny lektion och kryssa i "Det här är en extern lektion". Då kan du hantera dina event för den lektionen, ge dem en tid och en plats (med eller utan karta), ställa registreringsbekräftelser till deltagarna som skickas med en kalenderinbjudan, och ställa in automatiska påminnelser inför kommande event. Och i sann Evercate-anda är det hela ganska enkelt.

Är externa lektioner för dig?

Om ni har moment som sker offline, och vill följa era användare i ert Evercate, då är det för er.

Om ni vill skapa blended learning, med enkel och smidigt användarhantering, då är det för er.

Om ni köpt in en kurs från en leverantör, och vill ha statistik över vilka anställda som genomfört den, då är det för er.

Vill du veta mer?

Prova själv, eller hör av er till info@evercate.com för att boka ett demo.

Vill du att era butiker ska sälja mer?

Då ska du boka ett kostnadsfritt demo för att se hur Evercate kan hjälpa! 

Prata med oss

Vad är Evercate?

Evercate är en plattform som ger butikskedjor kontroll över att rätt information och kunskap når rätt personer i varje butik i rätt tid. Slipp förlita er på intranätet, butiksmailen eller att butikschefen ska ha tid och förståelse att förmedla informationen vidare på rätt sätt.

Allting mäts och visar tydligt var ni behöver fokusera för att förbättra era resultat.

Våra kunder använder Evercate för onboarding av nyanställda, produktutbildningar, kampanjinformation och mycket mer.